Pikalaina

Pikalaina nopeasti tilillesi

Lainakamu auttaa sinua saamaan pikalainan kilpailutettuun hintaan. Pikavippejä sanan varsinaisessa merkityksessä emme kilpailuta, mutta voit saada lainan nopeasti ja vähäisellä byrokratialla. Pikalainoja siis kilpailutamme. Voit kilpailuttaa lainaa 1 000 – 60 000 euron edestä ja 1-15 vuoden laina-ajalle. Jätä hakemus ja katso tulokset.

  • Pikalainaa 1 000 – 60 000 €
  • Laaja kilpailutus
  • Nopeaa ja vaivatonta

Aloita lainahakemus

Lainasumma
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
vuotta
1 vuosi
15 vuotta
Kuukausierä
Kuukausierän arvio, joka on laskettu 6,26% esimerkkikorolla. Aseta arvio sinulle sopivaksi ja jätä lainahakemus, niin näet yksilölliset tuloksesi.
Sähköpostiosoite
Matkapuhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000€ – 60000€. Todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 29,99%. Laina-aika 1-15 vuotta.

Pikalaina kätevästi ja nopeasti


Lainakamu auttaa sinua saamaan sopivan pikalainan nopeasti ja kilpailutettuna. Emme kilpailuta pikavippejä perinteisessä mielessä, koska laina-ajat ovat vuodesta eteenpäin. Voit kuitenkin saada pikalainan vähintään vuoden laina-ajalla; kilpailutettuna ja nopeasti tilillesi. Laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä ja lainasummat 1 000 – 60 000 euron välillä. Suurilla lainasummilla saattaa olla enemmän byrokratiaa, joten pikalainaa hakiessasi pidä lainasumma kohtuullisena, jos sinulle on tärkeintä lainansaannin nopeus.

Lainoille on monta nimeä, kutsuit sitä miksi tahansa, niin me autamme sinua saamaan sen parhaaseen hintaan. Jätä hakemus jo tänään.

Kuka voi lainata?


Vähintään 23-vuotias
Säännölliset tulot
Asunut Suomessa viimeiset 36 kk
Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mikä on Lainakamu?


Mitä me täällä Lainakamulla teemmekään?
Me kilpailutamme lainoja. Autamme sinua saamaan sopivan ja reilun lainatarjouksen laajan kilpailutuksen avulla. Kilpailutus tuottaa lainatarjouksia, joista sinä voit valita sopivimman, helposti ja nopeasti.

Lainan hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Jätät vain yhden lainahakemuksen ja me haemme sinulle lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Se on helppoa, kun kamu auttaa.

Usein kysytyt kysymykset


Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan tilille saamisen nopeus riippuu paljolti sinusta itsestäsi. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat lähes välittömästi ja loput tulevat yleensä päivän kuluessa. Hyväksyessäsi lainatarjouksen saat rahat tilillesi niin nopeasti, kuin suomalaisessa pankkijärjestelmässä on mahdollista. Käytännössä voit saada lainaa heti tilille.

Miten Lainakamu toimii?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Jätät vain lainahakemuksen ja me hoidamme kilpailutuksen.
Kilpailutuksen perusteella saadut lainatarjoukset ja niiden määrä ovat aina yksilöllisiä.

Miten saan rahat tililleni?

Voit nostaa lainan hyväksymällä mieleisesi lainatarjouksen. Tehtyäsi lainasopimuksen rahat maksetaan tilillesi.

Saanko varmasti lainaa?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi, mutta emme voi taata lainan saantia. Teemme kuitenkin parhaamme auttaaksemme sinua saamaan lainan.