Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Saat täyden hyödyn lainojen yhdistämisestä Lainakamun avulla, koska saat kilpailuttamalla parhaan koron uudelle yhdistelylainallesi. Jätä hakemus nyt ja säästä rahaa yhdistämällä lainasi. Yhdistä lainat 1 000 – 60 000 euron edestä.

  • Yhdistä lainat ja säästä
  • Kilpailuttamalla paras korko
  • Yhdistelylaina 1 000 – 60 000 €
  • Me kilpailutamme, sinä päätät

Aloita lainahakemus

Lainasumma
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
vuotta
1 vuosi
15 vuotta
Kuukausierä
Kuukausierän arvio, joka on laskettu 6,26% esimerkkikorolla. Aseta arvio sinulle sopivaksi ja jätä lainahakemus, niin näet yksilölliset tuloksesi.
Sähköpostiosoite
Matkapuhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000€ – 60000€. Todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 29,99%. Laina-aika 1-15 vuotta.

Lainojen yhdistäminen Lainakamulla


Lainojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään koroissa, kuluissa sekä kenties saamaan muutenkin järkevämmän ehtoisen lainan. Lainojen yhdistäminen on entistä kannattavampaa 09/2019 tulleen lakimuutoksen jälkeen, joskin lainansaannin ehdot ovat tiukentuneet. Lainojen yhdistämistä kannattaa ehdottomasti hakea, koska voit nyt saada huomattavasti entisiä lainoja edullisemman tarjouksen.

Kilpailuta yhdistelylaina Lainakamulla ja katso tulokset. Voit säästää huomattavasti rahaa. Kilpailutamme lainasi jopa yli 25 eri pankilla ja rahoituslaitoksella, jotta saat parhaan tarjouksen. Jätä hakemus jo tänään ja yhdistä lainat.

Kuka voi lainata?


Vähintään 23-vuotias
Säännölliset tulot
Asunut Suomessa viimeiset 36 kk
Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mikä on Lainakamu?


Mitä me täällä Lainakamulla teemmekään?
Me kilpailutamme lainoja. Autamme sinua saamaan sopivan ja reilun lainatarjouksen laajan kilpailutuksen avulla. Kilpailutus tuottaa lainatarjouksia, joista sinä voit valita sopivimman, helposti ja nopeasti.

Lainan hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Jätät vain yhden lainahakemuksen ja me haemme sinulle lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Se on helppoa, kun kamu auttaa.

Usein kysytyt kysymykset


Kuka voi hakea lainojen yhdistämistä?

Lainakamun kautta lainojen yhdistämistä voi hakea vähintään 23-vuotias, säännölliset tulot omaava ja Suomessa vähintään viimeiset 36 kk asunut henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Miten Lainakamu toimii?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Jätät vain lainahakemuksen ja me hoidamme kilpailutuksen.
Kilpailutuksen perusteella saadut lainatarjoukset ja niiden määrä ovat aina yksilöllisiä.

Saanko varmasti lainaa?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi, mutta emme voi taata lainan saantia. Teemme kuitenkin parhaamme auttaaksemme sinua saamaan lainan.

Kuinka paljon voin säästää yhdistämällä lainat?

Säästämäsi summa riippuu aiempien lainojesi korko- ja kulutasoista. Syksyn 2019 lakimuutoksen jälkeen lainojen yhdistämisellä saavuttamasi etu voi olla varsin huomattava, mutta myös ehdot tiukemmat.