Kulutusluotto

Kulutusluotto 1 000 – 60 000 €

Lainakamu auttaa sinua kilpailuttamaan kulutusluoton. Kilpailutuksessa on mukana jopa 25 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Jätä vain hakemus ja me autamme sinua saamaan sopivan kulutusluoton sopivaan hintaan.

  • Kulutusluottoa 1 000 – 60 000 €
  • Laaja kilpailutus
  • Nopeaa ja vaivatonta

Aloita lainahakemus

Lainasumma
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
vuotta
1 vuosi
15 vuotta
Kuukausierä
Kuukausierän arvio, joka on laskettu 6,26% esimerkkikorolla. Aseta arvio sinulle sopivaksi ja jätä lainahakemus, niin näet yksilölliset tuloksesi.
Sähköpostiosoite
Matkapuhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000€ – 60000€. Todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 29,99%. Laina-aika 1-15 vuotta.

Kulutusluotto vaivattomasti kilpailutettuna


Kilpailuta kulutusluotto Lainakamulla. Haet kulutusluottoa sitten remonttiin, autoon tai nimensä mukaisesti ihan vain kulutukseen, niin kilpailutamme hakemasi lainan. Kilpailutuksessa on mukana jopa 25 pankkia ja rahoituslaitosta. Kilpailutuksessa mukana olevien tahojen määrä riippuu luonnollisesti mm. hakemastasi lainasummasta, mutta kilpailutamme kulutusluoton niin monella pankilla ja rahoituslaitoksella, kuin mahdollista, jotta sinä saat parhaat lainatarjoukset.

Kilpailutus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Täytä vain itseäsi ja haettavaa kulutusluottoa koskevat tiedot ja me hoidamme kilpailutuksen siitä eteenpäin. Saadessamme hakemaasi luottoa koskevia tarjouksia saat siitä tiedon ja pääset näkemään kyseiset tarjoukset ja halutessasi tietenkin hyväksymään sopivan lainatarjouksen.

Kuka voi lainata?


Vähintään 23-vuotias
Säännölliset tulot
Asunut Suomessa viimeiset 36 kk
Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mikä on Lainakamu?


Mitä me täällä Lainakamulla teemmekään?
Me kilpailutamme lainoja. Autamme sinua saamaan sopivan ja reilun lainatarjouksen laajan kilpailutuksen avulla. Kilpailutus tuottaa lainatarjouksia, joista sinä voit valita sopivimman, helposti ja nopeasti.

Lainan hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Jätät vain yhden lainahakemuksen ja me haemme sinulle lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Se on helppoa, kun kamu auttaa.

Usein kysytyt kysymykset


Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka vain täysi-ikäinen henkilö, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja pankkitili, jolle nostaa lainan.

Miten Lainakamu toimii?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Jätät vain lainahakemuksen ja me hoidamme kilpailutuksen.
Kilpailutuksen perusteella saadut lainatarjoukset ja niiden määrä ovat aina yksilöllisiä.

Miten saan rahat tililleni?

Voit nostaa lainan hyväksymällä mieleisesi lainatarjouksen. Tehtyäsi lainasopimuksen rahat maksetaan tilillesi.

Minkälaisen kulutusluoton voin kilpailuttaa Lainakamulla?

Voit kilpailuttaa kulutusluoton, joka on summaltaan 1 000 euron ja 60 000 euron välillä. Laina-ajaltaan luotto voi olla 1 ja 15 vuoden väliltä.