Joustoluotto

Joustoluotto 1 000 – 60 000 €

Lainakamu auttaa sinua löytämään sopivan joustoluoton. Joustoluotto on laina, jota voit nostaa tarvittaessa lisää ja yleensä myös lyhentää joustavasti. Joustoluotto sopii sinulle, jos etsit lainaa, jota voit nostaa ja lyhentää kätevästi ja nopeasti ilman ylimääräistä byrokratiaa. Kilpailutamme hakemasi joustoluoton ja etsimme sinulle parhaat tarjoukset.
Hae nyt.

  • Joustoluottoa 1 000 – 60 000 €
  • Laaja kilpailutus
  • Nopeaa ja vaivatonta

Aloita lainahakemus

Lainasumma
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
vuotta
1 vuosi
15 vuotta
Kuukausierä
Kuukausierän arvio, joka on laskettu 6,26% esimerkkikorolla. Aseta arvio sinulle sopivaksi ja jätä lainahakemus, niin näet yksilölliset tuloksesi.
Sähköpostiosoite
Matkapuhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000€ – 60000€. Todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 29,99%. Laina-aika 1-15 vuotta.

Hae lainatarjouksia – ilman velvoitteita


Haluatko lainan, jota voit nostaa ja lyhentää joustavasti? Silloin joustoluotto on sinulle sopiva laina. Joustoluotto sopii tyypillisesti epäsäännölliseen rahantarpeeseen, eräänlainen luottokortti, mutta yleensä isommille rahasummille. Joustoluoton laina-aika saattaa olla ennalta määrittelemätön tai ainakin hyvin pitkä. Luoton ehdoista riippuen joustoluotosta lyhennetään vain korot tai lisäksi joku minimisumma.

Lainakamu kilpailuttaa sinulle sopivan joustoluoton useamman luotontarjoajan valikoimista. Tutustu saatuihin tarjouksiin ja valitse niiden joukosta itsellesi sopiva joustoluotto. Kilpailutuksen tärkeimpänä kriteerinä on hinta, joten muista katsoa, että itseäsi kiinnostava luotto vastaa myös muita kriteereitäsi mm. joustavuuden osalta. Jätä hakemus ja anna Lainakamun etsiä sinulle sopiva luotto.

Kuka voi lainata?


Vähintään 23-vuotias
Säännölliset tulot
Asunut Suomessa viimeiset 36 kk
Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mikä on Lainakamu?


Mitä me täällä Lainakamulla teemmekään?
Me kilpailutamme lainoja. Autamme sinua saamaan sopivan ja reilun lainatarjouksen laajan kilpailutuksen avulla. Kilpailutus tuottaa lainatarjouksia, joista sinä voit valita sopivimman, helposti ja nopeasti.

Lainan hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Jätät vain yhden lainahakemuksen ja me haemme sinulle lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Se on helppoa, kun kamu auttaa.

Usein kysytyt kysymykset


Mikä joustoluotto sopii minulle?

Katso ensin luoton hinta ja tutustu sen jälkeen muihin ehtoihin varmistaaksesi, että joustoluotto on halutunlainen. Kiinnitä huomiota laina-aikaan, nostojen ehtoihin, kuten myös lyhentämisen ehtoihin. Nämä tiedot ovat ilmoitettu lainatarjouksessa tai sen liitteissä.

Miten Lainakamu toimii?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Jätät vain lainahakemuksen ja me hoidamme kilpailutuksen.
Kilpailutuksen perusteella saadut lainatarjoukset ja niiden määrä ovat aina yksilöllisiä.

Miten saan rahat tililleni?

Voit nostaa lainan hyväksymällä mieleisesi lainatarjouksen. Tehtyäsi lainasopimuksen rahat maksetaan tilillesi.

Saanko varmasti lainaa?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi, mutta emme voi taata lainan saantia. Teemme kuitenkin parhaamme auttaaksemme sinua saamaan lainan.