Autolaina

Autolaina 60 000 € asti

Lainakamu auttaa sinua löytämään sopivan autolainan. Autolaina on hyvä vaihtoehto autorahoitukselle, koska auto on sinun nimissäsi; voit mm. lomalla viedä sen maasta ilman rahoitusyhtiön byrokratiaa. Lainakamu on oikea paikka hakea autolainaa, koska kilpailutamme sen sinulle. Valitse vain tarjouksista sopivin ja auto-ostoksille.

  • Autolainaa 1 000 – 60 000 €
  • Laaja kilpailutus
  • Nopeaa ja vaivatonta

Aloita lainahakemus

Lainasumma
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
vuotta
1 vuosi
15 vuotta
Kuukausierä
Kuukausierän arvio, joka on laskettu 6,26% esimerkkikorolla. Aseta arvio sinulle sopivaksi ja jätä lainahakemus, niin näet yksilölliset tuloksesi.
Sähköpostiosoite
Matkapuhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000€ – 60000€. Todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 29,99%. Laina-aika 1-15 vuotta.

Hae lainatarjouksia – ilman velvoitteita


Autolainan hakeminen on helppoa ja tehokasta Lainakamun avulla. Kilpailutamme sinulle parhaat tarjoukset autolainasta jopa yli 25 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Auto on usein vähän kalliimpi ostos, joten lainan kilpailuttaminen on enemmän, kuin paikallaan. Valitessasi autolainan autorahoituksen (osamaksu) sijasta päätät itse mitä autollasi teet ja ilman ylimääräistä byrokratiaa.

Autolainan kilpailuttaminen on paitsi tehokasta, niin myös nopeaa. Ensimmäiset tarjoukset ovat yleensä saatavilla lähes välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen ja loputkin tulevat noin vuorokauden kuluessa. Jätä nyt hakemus ja Lainakamu kilpailuttaa sinulle sopivan autolainan.

Kuka voi lainata?


Vähintään 23-vuotias
Säännölliset tulot
Asunut Suomessa viimeiset 36 kk
Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mikä on Lainakamu?


Mitä me täällä Lainakamulla teemmekään?
Me kilpailutamme lainoja. Autamme sinua saamaan sopivan ja reilun lainatarjouksen laajan kilpailutuksen avulla. Kilpailutus tuottaa lainatarjouksia, joista sinä voit valita sopivimman, helposti ja nopeasti.

Lainan hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Jätät vain yhden lainahakemuksen ja me haemme sinulle lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Se on helppoa, kun kamu auttaa.

Usein kysytyt kysymykset


Kenelle autolaina sopii?

Autolaina sopii kaikille, jotka ovat ostamassa autoa ja haluavat auton omiin nimiinsä. Esimerkiksi autolla ulkomaanlomalle lähteminen on helpompaa ja usein myös halvempaa, koska rahoitusyhtiölle ei tarvitse maksaa maastavientiin liittyviä byrokratiakuluja.

Miten Lainakamu toimii?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Jätät vain lainahakemuksen ja me hoidamme kilpailutuksen.
Kilpailutuksen perusteella saadut lainatarjoukset ja niiden määrä ovat aina yksilöllisiä.

Miten saan rahat tililleni?

Voit nostaa lainan hyväksymällä mieleisesi lainatarjouksen. Tehtyäsi lainasopimuksen rahat maksetaan tilillesi.

Saanko varmasti lainaa?

Lainakamu kilpailuttaa lainahakemuksesi, mutta emme voi taata lainan saantia. Teemme kuitenkin parhaamme auttaaksemme sinua saamaan lainan.